Spåntagning

Hos Brandt Metalindustri er vi leveringsdygtige i en række ydelser inden for spåntagning. Med spåntagende bearbejdning er vi i stand til at levere løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov. Vi udfører spåntagning i både plast og metal, og arbejdet bliver altid udført med fokus på høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med spåntagning i både store og små dimensioner, så vi kan udføre en lang række af forskellige opgaver inden for spåntagning af jern og metal. Med vores moderne maskiner og automatiserede proceshåndtering kan vi på effektiv vis udføre opgaver inden for spåntagning på ganske kort tid, så du er sikret hurtig eksekvering og levering af dit produkt.  

Med en indgående erfaring med spåntagende bearbejdning af jern og metal besidder vores medarbejdere stærke kompetencer inden for lige præcis dette felt, og vi kan således også tilbyde kompetent rådgivning inden for spåntagning, hvorefter vi kan udvikle og fremstille komponentersom matcher den enkelte kundes individuelle behov.  

MG 2619

Processer inden for spåntagning

Hos Brandt Metalindustri udfører vi flere forskellige spåntagningsprocesser. Gennem fræsning kan vi fjerne uønskede dele af et emne af metal, og denne type spåntagningsproces gør det muligt for os at udføre profilbearbejdning i lange længder, højhastighedsbearbejdning, 5-akset bearbejdning samt traditionel horisontal og vertikal bearbejdning.  

Hos Brandt Metalindustri tilbyder vi også drejning, hvor vi ved hjælp af drejestålet fjerner de uønskede dele fra metallet. Vores ekspertiseområder inden for drejning tæller blandt andet 5-akset drejning, CNC drejning, automatdrejning og langdrejning. Vi er i stand til at udføre komplekse opgaver inden for spåntagning, hvor kvaliteten er i top, samtidig med at prisen er i bund.  Har du brug for hjælp til en opgave inden for spåntagning eller drejning? Så er du velkommen til at tage kontakt til os, så giver vi gerne et konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.  

Brandt Metalindustri udfører:
Brandt Metalindustri tilbyder: