Maskinfabrik med leverancer til metal industrien

Hos Brandt Metalindustri råder vi over en avanceret maskinpark med nøje udvalgte CNC maskiner med fokus på præcision og effektivitet.  Med vores CNC maskiner er vi i stand til at imødekomme både tidens og fremtidens krav, når det kommer til drejede og fræsede emner til plast- og metalindustrien. Vores udvalg af CNC maskiner tæller både CNC drejebænke, CNC langdrejere og CNC bearbejdningscentre. Blandt vores CNC maskiner er også en computerstyret målemaskine, som anvendes til avanceret opmåling, hvilket sikrer, at dimensionerne er korrekte helt ned til den sidste millimeter. Vores maskinpark med CNC maskiner tæller desuden en række manuelle maskiner såsom fræsemaskiner og drejebænke. Vores CNC maskiner er blandt de bedste i branchen og med den nyeste teknologi implementeret, så vi dermed kan sikre, at produktionen kører effektivt og uden stop. I vores maskinpark med CNC maskiner er der ligeledes gjort plads til udvidelser, så vi kan sikre, at vi altid har fingeren på pulsen, når det kommer til fremstilling af komplekse dele til metalindustrien. 

Brandt Metalindustri er en moderne og dynamisk virksomhed, og vi sætter en ære i at kunne imødekomme både tidens og fremtidens krav til produkter af høj kvalitet. Samtidig ønsker vi at være konkurrencedygtige på prisen, og du kan derfor være sikker på at få tilbudt en skarp pris på din konkrete opgave. 

Nedenfor finder du en oversigt over vores maskinpark, og her kan du læse specifikationerne for hver enkelt model. 

 

MG 2613

CNC DREJEBÆNKE

Vores CNC maskiner tæller blandt andet en række CNC drejebænke, som sikrer en høj grad af præcision, uanset om opgaven er stor eller lille. Vores velassorterede udvalg af CNC drejebænke gør os i stand til at imødeko alindustri ved vi, at effektivitet og ensartethed i arbejdet er altafgørende, og derfor stiller vi høje krav til både vores medarbejdere og ikke mindst kvaliteten af CNC maskinerne i maskinparken, og det gælder også for vores CNC drejebænke. mme mange forskellige behov og udføre mange forskellige opgaver inden for CNC drejning. Hos Brandt Met 

 

CNC Fræser og CNC SAV

Vores maskinpark med CNC maskiner tæller også en række CNC fræsere fra markedsledende producenter, som gør os i stand til at udføre opgaver inden for cnc bearbejdning af plast og metal med en høj grad af præcision. Vores samling af CNC maskiner tæller også en CNC sav, som kan bruges til sikker bearbejdning af plastik og metal. 

CNC Fræser

CNC SAV

CNC langdrejere og CNC robotter

I beholdningen af CNC maskiner hos Brandt Metalindustri er også en række CNC drejebænke, som vi gør brug af i udførslen af både enkeltprojekter og totalleverancer – altid med et gennemgående fokus på effektivitet og driftssikkerhed.  

CNC LANGDREJER

CNC ROBOTTER

Med vores store beholdning af CNC maskiner kan vi udføre en lang række af forskellige opgaver for plast- og metalindustrien. Vi følger udviklingen i branchen tæt, så så vi fortsat kan imødekomme efterspørgslen i fremtiden. Vil du vide mere, så kontakt os gerne på 86 95 01 33 eller send os en mail på mail@brandt-metal.dk